Produse pentru săgeți cu găuri (4)

Slănină vegană 200 g

Slănină vegană 200 g

Saindoux-ul vegetal a fost preparat pe baza de năut și hrișcă, cu adăugarea de măr și ceapă coaptă. Este 100% vegetal și este perfect ca adăugare la toate tipurile de pâine. Este bogat în carbohidrați sănătoși, fibre, proteine, vitamine și minerale. Năutul, cunoscut și sub numele de năut italian, este un adevărat tezaur de proteine nutritive de înaltă calitate. Compoziția sa include, de asemenea, cantități mari de vitamine B, vitamina C, acid folic, precum și fibre alimentare și numeroase minerale, cum ar fi calciul, fierul, magneziul, potasiul sau zincul. Ingredientele conținute în năut previn constipația, reglează ritmul scaunelor și reduc, de asemenea, tensiunea arterială și colesterolul. În terci, vom găsi multe proteine, care sunt similare cu proteinele leguminoaselor și fibrele.
Pate de legume coapte 200 g

Pate de legume coapte 200 g

Pateul cu legume coapte a fost preparat pe baza celor mai bune legume și condimente. Este realizat pe baza năutului, cu adăugarea de țelină, morcovi, ceapă și rădăcină de pătrunjel. Are un gust apreciat de cei mai mari cunoscători ai unguentelor pentru pâine. Kitul este bogat în carbohidrați complecși, proteine, fibre, vitamine și minerale. Legumele din care a fost preparat sunt o bogăție de antioxidanți care elimină radicalii liberi din organism. Năutul, care este baza pateului, cunoscut și sub numele de mazăre italiană, este o adevărată comoară de proteine cu o valoare nutrițională ridicată. Compoziția sa include, de asemenea, cantități mari de vitamine B, vitamina C, acid folic, precum și fibre dietetice și numeroase minerale, cum ar fi calciul, fierul, magneziul, potasiul sau zincul. Ingredientele conținute în năut previn constipația, reglează ritmul mișcărilor intestinale și, de asemenea, reduc tensiunea arterială și colesterolul.
Grăsime vegană 200 g

Grăsime vegană 200 g

Grăsimea vegană a fost preparată pe bază de năut și hrișcă, cu adăugarea de măr și ceapă coaptă. Este 100% vegană și este perfectă ca adăugare la toate tipurile de pâine. Este bogată în carbohidrați sănătoși, fibre, proteine, vitamine și minerale. Năutul, cunoscut și sub numele de mazăre italiană, este o adevărată comoară de proteine nutritive de înaltă calitate. Compoziția sa include, de asemenea, cantități mari de vitamine B, vitamina C, acid folic, precum și fibre dietetice și numeroase minerale, cum ar fi calciul, fierul, magneziul, potasiul sau zincul. Ingredientele conținute în năut previn constipația, reglează ritmul mișcărilor intestinale și reduc, de asemenea, tensiunea arterială și colesterolul. În terci vom găsi o mulțime de proteine, care sunt similare cu proteinele din leguminoase și fibre. Conține aminoacizi exogeni: lizină, care îmbunătățește absorbția calciului și întărește imunitatea, și triptofan, necesar pentru producția de serotonină.
Pasta de Nuci Catar 330G

Pasta de Nuci Catar 330G

Nucile de caju își datorează numele unei forme specifice care amintește de rinichi. Spre deosebire de alte nuci, acestea se caracterizează printr-o dulceață și o finețe clare. Pasta de nuci de caju, datorită unei compoziții simple, este capabilă să furnizeze o serie de vitamine și minerale valoroase pentru organismul uman. Acizii grași nesaturați sănătoși merită o atenție deosebită. În plus, nucile de caju ne oferă o doză de vitamine necesare: A, D, E și K, precum și minerale precum: calciu, fosfor, potasiu, cupru și fier. Nucile de caju nu sunt doar o sursă excelentă de energie, vitamine și minerale, ci și de proteine. Prin urmare, acestea pot reprezenta un supliment valoros în dieta persoanelor care renunță zilnic la carne și produse de origine animală. Pot fi utilizate cu succes pentru sosuri și dressinguri de salată, precum și pentru gătitul asiatic.